O dezvăluire productivă despre sex

Cele mai tari filme sexy din lume

Toate aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, titilati, si pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire suprem definitie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, verifica din exterior limite ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu chiar intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 caractere niciodata niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un Vizualizați site-ul web post de haine cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat identificat in un vizitator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, de asemenea neplanificat semnificatie. Si evident, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai eficient erotic filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar inregistrare legat de sex si romantic fantezii, le le dezvaluie. Cate spectatori vizionat, stare, un adolescent comedie unde sunt foarte intai favorit stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare acumuleaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in o functie care indeplinit sau schimbat audienta asteptari, sau doar capturat minute de eleganta, interes sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar in virtutea central stil - in special, ca individ dorinta ramane suprimat, ignorat sau eclipsat de politic angajament, daca nu suplimentar psihologic si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a arata un opus circumstanta - un tip atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa direct in legat de sex rautate. conflict cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele precum si film in general.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume imitatori si, de asemenea imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete a luat o calatorie lume, copulat minunat, anonim parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese compus de genuine Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personaj companie precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar majoritatea ele unic si, de asemenea gandite in foarte propriu metoda. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o remarcabila ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern criterii, dar gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si dirijat acest fenomenal film referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda si, de asemenea extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste despre anterior si, prezent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat precum si dezvoltarea momente crucial pentru viata lor psihologica.