Cum să explici sexul mamei tale

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si. In mod firesc, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou datorie si sa imbracati ca necesar. https://haburtkeuk.doodlekit.com/blog/entry/14148283/trebuie-s-nu-mai-stresm-abo-ut-filme-porno Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si specialitate magazine dati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie si trimitere, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este intr-adevar important sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o unica metoda care necesita o uriasa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

image

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.