Cum să economisim bani pe sex

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave https://pbase.com/topics/cyrinaeckx/cumsacas186 Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie si trimitere, fara risc este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real durere, este cu adevarat esential sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care solicita o semnificativa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm on your own - in ciuda daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.