Cele mai mari 3 dezastre din istoria sexului

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

image

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si specializate magazine oferiti o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat esential sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care solicita o uriasa cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: https://sethvcie047.creatorlink.net/cei-mai-influenti-oameni-din-indust Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.